Producten voor in bergbaron gerookt (3)

Bourgogne Chardonnay

Bourgogne Chardonnay

Kristallijne robe. Aroma's van citrus, witvlezige vruchten (peer) en steenvruchten (wijnperzik), witte bloemen (meidoorn). Bloemig en fruitig, de mond is rond en sappig met een levendige afdronk.
Beaujolais-dorpen

Beaujolais-dorpen

Traditionele Beaujolais-methode: Semicarbonische maceratie. De wijn rust in roestvrijstalen tanks om de knapperigheid van het typische Beaujolais-fruit te behouden. PROEFNOTITIES Intense en diepe robijnrode kleur met glanzende reflecties. Expressief, de neus biedt kruidige, geroosterde en vanilleachtige aroma's samen met fruitige toetsen van braam en zure kers. De aanzet in de mond is vol harmonie, rond en verleidelijk. Het palet onthult geroosterde en vanilleachtige smaken, vermengd met kleine zwarte vruchten. GERECHTEN EN WIJN Serveer rond 15°C bij een geroosterde konijn, een gegrilde entrecôte of bloedworst met gebakken appels. Het zal ook perfect passen bij kaas zoals Délice de Bourgogne of een Tomme de Montagne. Regio: Beaujolais Druivensoort: Gamay Noir Wijngaard: granietachtige bodems - continentaal klimaat
Montagny

Montagny

Bleekgoud met groen-zilveren reflecties. Bloemige noten (acacia, lelietje-van-dalen) en fruitige noten (peer, witte perzik, verse druiven). Vers en rijk, de mond is mineraal met een zeer mooie afdronk.